İstanbul'da korkunç kaza

İstanbul'da korkunç kaza
BAĞCILAR O-3 TEM Bağlantı yolu'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 60 yaşındaki Cemal Şahin, seyir halindeki iki otomobilin ardarda çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Bağcılar, O-3 TEM bağlantı yolu İkitelli istikameti'nde meydana geldi. İddiaya göre, yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen Cemal Şahin'e (60), önce İkitelli istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki 34 NZH 89 plakalı otomobil, ardından da 34 ZN 0754 plakalı otomobil çarptı. Şahin, çarpmanın etkisiyle olay yerinde kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kaza sonrası ağır yaralanan Cemal Şahin isimli vatandaşı, tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Cemal Şahin'in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından, kaza yerine çağırılan cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Selim Baltacı isimli bir görgü tanığı; “Köprünün altından karşıya geçiyordum. Küt diye bir ses geldi. Ne olduğunu anlayamadım. Hemen olay yerine koştum. Yuvarlana yuvarlana bir şey geliyordu. Bir baktım adam ölmüş. İki araba kazaya karışmış; bir araba sanırım vurmuş, diğeri de altına almış. Öyle tahmin ediyorum. İkisinin de ifadesini polisler aldı” şeklinde konuştu.


Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya karışan araç sürücüleri gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.