İSTANBUL'DA İMZA GÜNÜ

İSTANBUL'DA İMZA GÜNÜ
Gülseren Akdaş ile İstanbul Doğa Okulları'nda görevli eğitimci, yazar ve şair Ayfer Koç bir imza günü ve söyleşi etkinliğine katıldılar

BAFRALI YAZAR VE ŞAİR GÜLSEREN AKDAŞ İSTANBUL DOĞA OKULLARI'NDA

İstanbul Tunç Yayıncılık yazar ve şairlerinden Gülseren Akdaş ile İstanbul Doğa Okulları'nda görevli eğitimci, yazar ve şair Ayfer Koç bir imza günü ve söyleşi etkinliğine katıldılar.

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği Başkanı, şair, yazar ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş, İstanbul Doğa Okulları'ndaki imza günü ve söyleşi etkinliğine birlikte katıldılar. Tunç Yayıncılıktan Damla Kardelen Demirel konuyla ilgilişöyle dedi:

" Bugün güzel bir gündü. Tunç Yayıncılık Ayfer Koç hocamızın görev yaptıģı Doğa Okullarındaydı. Ayfer Koç şairemizin imza günü vardi. Konuk Yazar olarak da Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş misafirimizdi. Tunç Yayıncılığı şairini ve yazarını misafir eden Doğa Okulları Müdürü Volkan Tunçbilek'e, Öğretmenleriyle tüm ekibine güzel organizasyonda büyük emeği olan Ayfer Koç şairemize, uzağı yakın eden yazarımız Gülseren Akdaş'a ve bizi bu günde yanlız bırakmayan Meral Yağcıoğlu'na Tunç Yayıncılık olarak sonsuz teşekkürler. "

Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.