İSTANBUL'DA ATAKUM PARILTISI

İSTANBUL'DA ATAKUM PARILTISI
Fuarın gözdesi Atakum oldu

İstanbul'da devam eden Samsun Tanıtım Günlerine damgasını vuran Atakum Belediyesi standı, gurbetçi Samsunluların buluşma noktası haline geldi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri, birbirinden renkli görüntüler eşliğinde devam ediyor. Maltepe Miting Alanında devam eden Samsun Tanıtım Günleri, Samsunluları buluşturuyor. Samsun Tanıtım Günlerinin en çok ilgi gören stantları arasında Atakum Belediyesi standı yer alıyor. İstanbul'da yaşayan Samsunlular, Atakum Belediyesi standında kendilerini bekleyen sürprizlerle karşılanıyor. Atakum İlçesinde son dönemde hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan yatırımlarla ilgili vatandaşların bilgilendirildiği stantlarda, gurbetçi Samsunlulara çeşitli hediyeler veriliyor.

Samsun Tanıtım Günlerinde, Atakum Belediyesi standına gösterilen yoğun ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İstanbul, Samsun'dan sonra en çok hemşehrimizin yaşadığı kentimiz. Bu anlamda hemşehrilerimizin memleket hasretini bir nebze de olsa giderdiğimize inanıyorum. Bu sayede şehrimizde, ilçemizde yaşanan değişim ve gelişimi hemşehrilerimizle paylaşmış oluyoruz. Karadeniz Bölgesinin en gözde ilçesine yakışır bir stant ile Samsun Tanıtım Günlerinde hemşehrilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.