İstanbul Mehteran Grubu

İstanbul Mehteran Grubu
Mehteran takımı ülkemizin sahip olduğu en büyük değerlerden birisidir. Dünyanın en eski bando takımı olan mehter takımı geçmişten günümüze en güzel etkinliklerin baş tacı olmuştur.

Mehteran takımı ülkemizin sahip olduğu en büyük değerlerden birisidir. Dünyanın en eski bando takımı olan mehter takımı geçmişten günümüze en güzel etkinliklerin baş tacı olmuştur. Sizlerde belediyeler olarak veya özel organizasyonlarınızda ile kutlamalarınıza farklı bir ses ve nefes getirebilirsiniz.

Bizler İstanbul Mehteran firması olarak 20 yıla yakındır organizasyon alanında en kapsamlı hizmeti sunan Asır Organizasyon firmasın bir kolu olarak hizmet vermekteyiz. Sektörün tüm yeniliklerini ve gerekliliklerini en hızlı ve kaliteli şekilde sizlerle buluşturan firmamız mehter takımı kiralama hizmet ile de sizlere farklılıklar sunmaya devam etmektedir.

farklı birçok organizasyona renk ve eğlence katmaktadır. Belediyelerin düzenlemiş olduğu özel günlerde tercih edilmektedir. Veya ramazan organizasyonlarında sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Bazı sünnet düğünlerinde mehter takımı ile düğüne giriş yapan aileler olabilmektedir. Sizlerde hayal ettiğiniz tüm organizasyonlarınızın içerisinde farklı ve güzel bir detay olsun istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Mehteran

taleplerinizde bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bunun için istanbulmehteran.com adresine giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde vermiş olduğumuz her türlü kiralama hizmeti hakkında detaylı olarak bilgilendirmeler yapılmaktadır. Tüm bu bilgiler doğrultusunda sitede yer alan numaralardan bizleri arayabilir ve hayalinizdeki organizasyonu bizlere anlatabilirsiniz. Özel kostümler ve aksesuarlarla birlikte geçmişten kopup günümüze kadar ulaşan mehter takımını sizler için özenle sunmaktayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.