İŞKUR’la ilgili yapılan haberler; TAMAMEN ASILSIZ

İŞKUR’la ilgili yapılan haberler; TAMAMEN ASILSIZ
Bazı haber siteleri tarafından İŞKUR il müdür yardımcısının evrak imzalamadığından Sampa Ltd. Şti. ye eleman alımı yapılamadığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Bazı haber siteleri tarafından İŞKUR il müdür yardımcısının evrak imzalamadığından Sampa Ltd. Şti. ye eleman alımı yapılamadığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Sampa Ltd. Şti. yaptığı açıklamada İŞKUR desteği ile büyümeye devam ettiğini açıkladı.

kur-4.JPG

Bu açıklama yapılan haberlerin tamamen asılsız ve farklı amaçlarla yapıldığını ortaya koydu.

kur-1.JPG

AMAÇLARI NE
İŞKUR il müdür yardımcısı hedef tahtasına konularak yapılan bu haberlerin amacının il müdürünü yıpratmak olduğu iddia edilmekte. Haberlerin kurum içinden birileri tarafından gerçeklere aykırı olarak yıpratmak amacıyla yapıldığı iddia edilmekte.

kur-2.JPG

UYGULAMA TAM TERSİ
Sampa Ltd. Şti. Ne eleman alımıyla ilgili müdür yardımcısının imza atmadığı yönündeki haberlerin gerçekleri yansıtmadığı bir yana uygulamada tam tersi bir durumun söz konusu olduğu ilgili müdür yardımcılarının Sampa firmasına her türlü desteği verdiği öğrenildi. Sampa firmasına İŞKUR üzerinden alınan personelin evraklarına bakıldığında kimler tarafından imzalandığı açıkça orta çıkacağı belirtildi.

kur-3.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum