IŞIK HIZINDA TRANSFER

IŞIK HIZINDA TRANSFER
Samsunspor transfer gündeminde olan, SC Basti'ya takımında forma giyen Kone'yi renklerine bağladı. Samsunspor transfer olacağı önceki gün duyulan Kone, bugün resmi imzayı attı.

"SATIN ALMA OPSİYONUMUZ VAR"
Kırmızı Beyazlı Yönetim imza töreninde şu şekilde konuştu: "Klubü, manajeri ve klubümüz Kone'yi transfer etmek için büyük bir emek sarf etti. Emeklerimiz karşığında klübümüze transfer etti. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sezon geçirir. Umurlarımızı yerine getirir. Bizde seneye tekrar Kone ile anlaşmaya otururuz." Samsunspor kadrosuna kattığı Kone 1 yıllığına kiralandı. Ayrıca Kırmızı Beyazlı Camia'nın beğenildiği takdir Kone'yi satın alma opsiyonu var. 

"TARAFTARLARI ÇOK BEĞENDİM"
Samsunspor'un yeni transferi Kone İse şu şekilde konuştu,  " Taraftarları çok beğendim. Gerçekten muhteşem bir taraftar grubu var Samsunspor'un. Bu sezon  14-15 gol atacağımı düşünüyorum. Burada kendimi göstereceğim ve elimden geleni yapacağım." Kırmızı Beyazlı Yönetim internet üzerinde Kone'ye taraftar videosunu seyrettirdi. Kone'nin taraftar grubunu görünce çok beğendiği ve Samsunspor'u bunun için tercih ettiği belirtildi.Kırmızı Beyazlı Camia'a ayrıca Kone kira bedeli ödemedi. Serkan KAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.