İşçilerin eliyle sağlanıyor

İşçilerin eliyle sağlanıyor
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Türkiye Yol, İnşaat İşçileri Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun'a nezaket ziyaretinde bulundu

“Biz meclis olarak yapılacak işi kararlaştırıyoruz, İl Özel İdaremiz takibi yapıyor, işçimiz de işi gerçekleştiriyor” diyen İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, kurum emekçileri ile arazi ve şantiyede bir araya geldiklerini belirterek bugünkü ziyaretin de sendika şubesinde olmasının iki taraf içinde hayırlı olduğunu vurguladı.

“DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ”
İşin bitişinin işçi eliyle sağlandığını söyleyen Karakurt, “Dolayısıyla hep birbirimize bağlıyız ve dayanışma içindeyiz. Bu yolu sürdürdüğümüz sürece de en verimli ve faydalı çalışmaları gerçekleştirmiş olacağız. Bu buluşmalarımızla hem birbirimize moral vermiş oluyoruz hem de bir takım noksanlarımızı konuşma şansı bulmuş oluyoruz. Bu vesileyle de ilerde yapabileceklerimizi dile getiriyoruz”

SIKINTI YAŞANMADI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzun ise “Biz çok şükür bu zaman kadar meclisimizle olsun İl Özel İdaremizle hiç sıkıntı yaşamadık. Karşılıklı özveri ve anlayış içinde geçen ilişkilerimizde bugüne kadar bir sıkıntımız olmadı. Zaten bizim amacımız de birlik ve beraberliği sağlamaktır” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Ardından, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Özlem Maraş'la Canik Kaymakamlığı'ndan Aydın'ın Söke ilçesine atanan Mehmet Demirezeri ziyaret eden Karakurt, Demirezer'e yeni görevinde başarılar dileyerek Samsun'da ki çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini belirtti.