İŞ DÜNYASI BEKLENTİLİ

İŞ DÜNYASI BEKLENTİLİ
Samsun TSO Kasım ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu başkanlığında Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Samsun Ticaret ve sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş dünyasının siyasetten beklentilerinden bahsetti. 

YAZICIOĞLU'NDAN KOMİSYON ÖNERİSİ

Samsun’a ‘Proje ve Vizyon Samsun Komisyonu’nun kurulması yönünde öneri sunan TSO Meclis Üyesi Ergin Yazıcıoğlu, "Samsun ile ilgili acil ihtiyaçlarımızın, ticari, lojistik, kültürel beklentilerimizin ve geleceğe yönelik talep ve planlarımızın, raporlar halinde iktidar ve ana muhalefet vekillerimize sunulması, seçimden seçime değil görev süreleri boyunca karşılıklı ve periyodik interaktif bir iletişimin kurulmasını, ülkemiz genelindeki yatırımların ilimize maksimum düzeyde kanalize edilmesini sağlayacak çalışmalara Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak katkıda bulunmanın doğru ve anlamlı bir çalışma olacağını düşünüyor, bu kapsamda Proje ve Vizyon Samsun Komisyonu'nun kurulmasını öneriyorum" dedi.
 
İŞ DÜNYASI BEKLENTİLİ

Gündem dışı konuşmaların ardından meclis üyelerine sorularak gündem maddeleri oy birliği ile onaylandı. Onaylanan gündem maddelerinin ardından konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Dün yeni kabine açıklandı. Yeni kabinede Samsun’un milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine devam edecek. Kendisini tebrik ediyorum. Yeni hükümet hepimiz için hayırlı olur. Bizim hükümetten beklentimiz, iş dünyası 1 yıldır elini cebine atmıyor veya eli cebinde hep hazır yiyor ve de hazır çalışıyor. Artık o kaybettiğimiz zamanı toparlama zamanı geldi.” şeklinde ifadelerde bulundu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.