İRFAN BUZ SAMSUNSPOR'DA!

İRFAN BUZ SAMSUNSPOR'DA!
Yılport Samsunspor'da teknik direktörlük koltuğuna İrfan Buz getirildi. 3 yıllık anlaşma sağlanan teknik adamla yarın sözleşme imzalanacak.

Hüsranla biten sezon sonunda  büyük değişimler yaşanacağını duyuran Yılport Samsunspor yönetimi bir süredir teknik direktör konusunda sessizdi. Gündeme gelen birçok isimden sonra teknik direktörlük koltuğuna getirilen isim tecrübeli teknik adam İrfan Buz oldu. Daha önce SpVg Olpe, FC Iserlohn, Bursaspor, Gençlerbirliği, Y. Malatyaspor ve son olarak Osmanlıspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adamla 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

img-15601644020.jpg

"ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ"
Yılport Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Genel Menajeri Mustafa Aztopal, yeni teknik direktörümüzü açıkladı. Aztopal, kamuoyu ile şu bilgileri paylaştı: “Kulübümüz Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için İrfan Buz ile anlaşma sağlamıştır. Kendisiyle yarın (11 Haziran) saat 11.30'da Nuri Asan Tesislerimizde 3 yıllık sözleşme imzalanacaktır. Samsunsporumuza önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Sayın İrfan Buz'a 'hoşgeldin' der, başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak:Soner SÜREN

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.