İphone Batarya Değişimi İşlemleri

İphone Batarya Değişimi İşlemleri
İphone bataryanız garanti kapsamında ise ve tüketiciyi koruma yasası kapsamında ise ücretsiz olarak iphone batarya değişimi yapılır.

İphone bataryanız garanti kapsamında ise ve tüketiciyi koruma yasası kapsamında ise ücretsiz olarak yapılır. Garanti kapsamının dışında ise iphone bataryanızı Apple yetkili servisine veya alanında uzman ve deneyimli bir servise başvurarak değişim talep edebilirsiniz.  İphone cihazların bataryalarının değişimi yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir.

Servis batarya değişimini yaptıktan sonra gerekli tüm kontrolleri yapar ve cihazınızı teslim eder. Şehir dışından gönderenler de ise 3 iş günü içinde cihaz başarıyla sahibine ulaştırılır. Orijinal batarya değişimi ile cihazınız eski performansına kavuşur. Alpes Teknoloji ile batarya sorunlarınız kısa süre zarfında kolayca çözülür.

İphone Şebeke Problemleri Çözümü

İphone cihazınız servis yok ya da şebeke çekmiyor gibi bir sorunla karşınıza çıkarsa servise gitmeden evvel takip edeceğiniz bir kaç adım olacaktır. Hücresel ağ veya veriye bağlanamıyorsanız yapmanız gereken belli başlı adımların ardından servise gitmeniz gerekecek. Öncelikle, kapsama akanınızı kontrol etmelisiniz. Birçok servisin de önerdiği gibi cihazınızı yeniden başlatın.

çoğunlukla yazılım güncellemesinin ardından da bağlanabilir. Bu açıdan, bir güncelleme isteyip istemediğini de kontrol edebilirsiniz. Bir diğer yol da, sim kartı çıkarıp yeniden takmak da olabilir. Son olarak, ağ ayarlarını da sıfırladıktan sonra hala servis yok işaretini görürseniz servise gidebilirsiniz. Alpes Teknoloji tüm ve şebeke sorunlarında hizmet vererek çözüm üretiyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.