İntihardan vazgeçmek için kızını ve otomobilini istedi

İntihardan vazgeçmek için kızını ve otomobilini istedi
SAMSUN'da 7 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 31 yaşındaki Süleyman Kaya, boşandığı eşinde olan kızını 8 yıldır göremediğini ve satın aldığı otomobilin kendisine verilmediğini belirterek...

"Kızım ve otomobilim gelmeden çatıdan inem" dedi. Kaya, yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından intihardan vazgeçirilerek aşağıya indirildi.

Olay, bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman Kaya, 7 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yere hava yastığı açtı. Çatıya çıkan polisler, Kaya'yı ikna etmeye çalıştı. Polisleri yanına yaklaştırmayan Süleyman Kaya, "Eşim A.A.'dan ayrıldıktan sonra mahkeme 8 yaşındaki kızım A.K.'yi annesine verdi. Elimde kızımı görmem için mahkeme kararı olmasına rağmen bana 8 yıldır göstermiyorlar. Annesi Ankara'da çalışıyor. Ayrıca bir kişiden 7 bin TL'ye otomobil aldım. Ama devrini üzerime almadığım için otomobili aldığım kişi aracını benden geri aldı. Ben, otomobilim ve kızım buraya gelmeden çatıdan inmem" dedi.

Bu arada olay yerine Süleyman Kaya'nın annesi Kadriye ve kız kardeşi  P.K. gelerek gözyaşı döktü. Polis anne ve kızının çatıya çıkmasına izin vermedi. Polis, Kaya'yı yaklaşık iki saat boyunca ikna etmeye çalıştı. Kaya, intihardan vazgeçirerek çatıdan indirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.