İNSAN ÖLDÜKTEN SONRA...

İNSAN ÖLDÜKTEN SONRA...
Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır bu günkü köşe yazısında gündemde olan bir konuyla ilgili olarak bazı hatırlatma ve değerlendirmelerde bulundu.

EN ÇOK OKUNAN KÖŞE YAZARI
Yazmış olduğu köşe yazıları kamuoyu tarafından dikkatle izlenen ve takdir edilen, yazıları Samsun'da en çok okunan  Adnan Bahadır, yazısının bir yerinde Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in(SAV) söylemiş olduğu bir sözü hatırlatarak, anne ve babaya sağlığında hizmet etmenin faziletinden bahsetti.

DAHA SONRA ANLAYACAKSINIZ
Bahadır, babaannesini hatırlayıp, "Rahmetli Babaannemin bize yaptığı nasihati bu köşeden sizlerle paylaşırım. Rahmetli derdi ki 'Yavrularım benim kıymetimi ben öldükten sonra anlayacaksınız ama benim için kıymeti yok.'. Hatta bu dediklerine ilave olarak şunu da söylerdi "Benim dediklerimi ben öldükten sonra anlayacaksınız ama nafile"  

YAZIKLAR OLSUN!
Bahadır devamla;"Allah Resülü Sahabe-i Kiram'la birlikte oturup sohbet ederken, üç kez üst üste 'Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun!' deyince, Sahabe-i Kiram 'Ya Resülullah kime yazıklar olsun diye sorar bunun üzerine Efendimiz 'Yaşılılıklarında anası, babası yanında olup da onların duasını alamayanlara yazıklar olsun' buyurmuş." 

ADNAN BAHADIR'IN YAZISININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN...

https://www.dengegazetesi.com.tr/insan-oldukten-sonra-kiymeti-olsa-ne-olur-11090yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum