Inkheart: Mürekkep Yürek

Inkheart: Mürekkep Yürek
Gösterime girdiği 23 Ocak 2009 tarihinden beri ilgiyle izlenen “Inkheart: Mürekkep Yürek” adlı film konusuyla izleyenleri fantastik bir dünyaya sürüklüyor.

Gösterime girdiği 23 Ocak 2009 tarihinden beri ilgiyle izlenen “Inkheart: Mürekkep Yürek” adlı film konusuyla izleyenleri fantastik bir dünyaya sürüklüyor. Gösterime girdiği günden bu yana ilgiyle izlenen film özellikle kitapseverler ve çocuklar için etkileyici bir film özelliği taşıyor.
Başrollerini Brendan Fraser, Andy Sarkis, Elliza Bennett, gibi oyuncuların paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Lain Softley oturuyor.

KONUSU: 12 yaşındaki Meggie,tıpkı babası Mortimer gibi bir kitap kurdudur. Baba ve kızın ortak bir özelliği vardır. İkisi de yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırıp gerçek hayata getirebiliyorlardır. Fakat kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, biri kitabın içine kaçmaktadır. Meggie'nin annesi de 10 yıldır Inkheart adlı kitabın içinde yaşamaktadır. Mortimer ve Meggie her yerde bu kitabı aramaktadır.

Mihriban Koçaker