İncesu'da Ağaç Katliamı Var

İncesu'da Ağaç Katliamı Var
Atakum Adnan Menderes Sahil Yolu'nu Bafra Kuş Cenneti'ne bağlayacak olan yol çalışmalarının İncesu Yalı Mahallesi mevkiinde çalışan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından yol açma bahanesiyle ağaç katliamı yapılıyor.

Bölge vatandaşı bu konuya tepkili.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Atakum'da Adnan Menderes Sahil Yolu'nu Bafra Kuş Cenneti'ne bağlayacak olan mevkiide çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol üzerinde bulunan ağaçları yıkarak çalışmalarına devam ediyor. Atakum Belediyesi inşaatlara ruhsat vermek için birer ağaç dikmesini mecbur kılarken Büyükşehir Belediyesi yol açma bahanesiyle ağaçları yıkıp atması vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar ağaç katliamının durdurulmasını istiyor.

"İZİN ALINDI MI?"

Çalışmaların devam ettiği mevkiide  katledilen ağaçlar için vatandaşların tepkisi büyük oldu. Vatandaşlar bu katliam yapılırken Samsun Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nden izin alınıp alınmadığını, alındıysa da hangi sebeple izin verildiğini öğrenmek istiyor. Özellikle bu mevkii üzerinde ikamet eden vatandaşların ağaç katliamına tepkisi büyük. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.