İMPARATOR ÖZTÜRK'TEN TUTU YA TAM DESTEK !

İMPARATOR ÖZTÜRK'TEN TUTU YA TAM DESTEK !
Samsunspor sevdalısı Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk Kırmızı beyazlı camimanın içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin ardından açıklamalarda bulundu.

Öztürk cumartesi günü gerçekleşecek Kongre öncesi aday olmasına kesin gözüyle bakılan Erkut Tutu'ya tam destek vereceğini belirtti.


ÖZTÜRK'TEN HEP DESTEK TAM DESTEK
Samsunspor'un son günlerde geçirdiği sıkıntılı sürecin ardından açıklamalarda bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk;“Bir büyük sevda” olarak nitelediğim Samsunspor'umuzun son yıllarda yaşadığı sıkıntılar, hepinizi olduğu gibi beni de aynı ölçüde üzmekte ve derinden yaralamaktadır. Süper lige veda ettikten sonra bir türlü toparlanamayan, adına ve büyüklüğüne yakışır biçimde bir türlü yönetilemeyen takımımızın, en kısa zamanda toparlanarak yeniden Süperlig'deki yerini alması, sizlerin olduğu gibi benim de en büyük temennimdir. Bu amaçla, Samsun kamuoyunun desteğini aldığını gördüğüm, “takımımızı en son Süperlig'e çıkarabilmeyi başarmış başkan” olarak tanıdığımız, değerli kardeşim Erkut Tutu'nun kulüp başkanlığına aday olması halinde, kendisine ihtiyaç duyduğu desteği vereceğimden kimsenin kuşku duymamasını istiyorum." dedi.

TUTU YÖNETİMİNE 1,5 MİLYON TL DESTEK SÖZÜ
Cumartesi günü yapılacak Samsunspor kongresine adaylığı kesin gözüyle bakılan Erkut Tutu'ya tam destek vereceğini belirten Öztürk,"Kendi hazırlayacağı bir liste ile öncelikle takımı içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan kurtarıp, ardından da yeniden Süperlig'e taşıyacağına inandığım, dahası bu tecrübe ve alt yapıya sahip olduğunu değerlendirdiğim Erkut Tutu'nun, belirlediği hedeflere daha rahat ilerleyebilmesi için, seçildiği gün kulübümüze 1,5 milyon lira bağışta bulunacağımı, sonrasında da takımımıza olan desteğimi aynen sürdüreceğimi siz değerli kamuoyumuzla paylaşmaktan onur duyarım." şeklinde konuştu. Bu açıklamaların ardından Kırmızı Beyazlı taraftarlar sosyal medyayı adeta ayağa kaldırarak Öztürk'e teşekkür mesajları yayınladılar. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.