İmat Sınavı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İmat Sınavı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
İmat Sınavı İtalyada tıp okumak isteyen öğrencilerin girmesi gereken bir yetenek testidir.

İmat Sınavı isteyen öğrencilerin girmesi gereken bir yetenek testidir. Uluslararası Tıbbi Kabul Testi olarak bilinen bu sınav İtalya’da düzenlenmekte ve bu sınav sonucunda elde edilen başarılar üniversite kabul süreçlerinde ciddi oranda etkili olmaktadır.

Pisa Edu Eğitim ve Danışmanlık firması olarak bizler isteyen tüm öğrenciler için danışmanlık hizmeti veriyoruz. Tıp okumak isteyen öğrencilerin imat sınavı ve bu sınava hazırlanması konusunda da birçok çalışma ile onlara destek oluyoruz. Kendi bünyemizde yapmış olduğumuz imat deneme sınavları ile öğrencilerin asıl sınava daha sağlam ve kaliteli bir şekilde hazırlanmasına olanak sağlıyoruz.

Pisa Edu İle Hızlı ve Eksiksiz Başvuru Süreci

İtalya üniversiteleri Türk öğrenciler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen Türk öğrencilerin büyük bir çoğunluğu İtalya’yı seçmektedir. Ve bizler her yıl yüzlerce Türk öğrencisini İtalya’da eğitim veren farklı üniversitelerin farklı bölümlerine yerleştirmekteyiz.

pisaedu.com web sayfasına giriş yaparak bizleri daha yakından tanıyabilirsiniz. Sizlerin de tercihi İtalya üniversiteleri yönünde ise bu süreçte eksiksiz ve olumlu sonuçlanabilecek tüm başvuruları sizlere özel olarak hizmet verecek olan danışmanlarımızla birlikte yapabilirsiniz.

İtalya üniversitelerinden alına diplomalar ülkemizde YÖK tarafında geçerli görülen ve kabul edilen belgelerdir. Aynı zamanda İtalya en kaliteli eğitim veren ülkelerden birisidir. Diğer yurtdışı okullarına göre çok daha uygun maliyetlerle bu okullardan istediğinizde eğitim alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.