İLYAS'TAN BEKLENTİLER BÜYÜK

İLYAS'TAN BEKLENTİLER BÜYÜK
Geçen sezon attığı jeneriklik gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Yılport Samsunspor'un deneyimli oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz'dan ikinci devrede beklentiler büyük.

2018-2019 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta gol yollarında etkili bir performans sergileyen, attığı jeneriklik gollerle taraftarlarca 'maestro' diye anılan İlyas Kubilay Yavuz, görev aldığı 32 maçta kaydettiği 10 gol ve 3 asist ile sezonun göze çarpan isimlerinden olmuştu.

23g92d-3.JPG

Bu sene ise geçen sezona göre taraftarlardan zaman zaman eleştiriler alan Yavuz, sezonun ilk devresinde 18 maçta takımına 6 gol 3 asist ile katkı sağladı. Yavuz'un bu sene de en büyük destekçisi Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım oldu.

1922konya-8.jpeg

"MAESTRO OLMAYA HAZIR"
10 numara pozisyonuna transfer yapılmadığı söyleyen bir taraftara cevap veren Yıldırım, "Kubilay'a güveniyoruz. Bizi Şampiyon yapmak için bize söz verdi. Kendisi çok çalışıyor. Bu nedenle ona inanalım ve güvenelim. Çok yakında patlama yaparak tekrar takımını sırtlayıp uçurmaya başlayacağına adım kadar eminim. Kubilay artık bu takımın maestrosu olmaya hazır" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.