İLKEM YÜZ AKI!

İLKEM YÜZ AKI!
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İlkadım Etüd Merkezi Yaşardoğu ve Kadifekale mahallelerinde verilen kurslarda yüzde yüz başarı elde edildi.

BAŞARILI 550 ÖĞRENCİ
Geçen yıl ilkokul ve ortaokul öğrencileri için açılan okul derslerine takviye kurslarında İLKEM'li öğrencilerin ortaya koyduğu başarı büyük sevinç oluşturdu. İki ayrı mahallede 2'nci sınıftan 8'inci sınıfa kadar ilk ve ortaokul seviyesindeki toplam 550 öğrencinin aldığı kurs meyvesini verdi.

İLKEM'DE BİR İLK
Bu yıl ilk defa ortaya konulan bu sistem ile sosyal alanda fırsat eşitliği bizzat uygulanarak bir ilke imza atıldı. İLKEM'de ekonomik yetersizliği bulunan ailelerin başarılı öğrencileri diğer öğrencilerle eşit şartlarda sınava hazırlayarak üstün bir başarı grafiği elde edildi. Aileleri mutlu oldu.

SONUÇ GURUR VERİCİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çocuk ve Gençlerin her alanda eğitimine önem verdiklerini söyleyerek, "İki ayrı Etüd Merkezi'nde toplam 550 öğrencinin yüzde yüzlük başarısıyla gurur duyuyorum. Amacımız çocuk ve gençlerimizi her anlamda ve alanda yarınlara hazırlamak" dedi. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.