İlkadımlılar Ramazan’ın Hazzını Yaşıyor

İlkadımlılar Ramazan’ın Hazzını Yaşıyor
Ramazan ayının maneviyatına uygun organize edilen programların halkın beğenisini kazandığını ifade eden Başkan Tok, Ramazan ayının bereketi ve feyzi ile tüm güzellikleri yaşadıklarını ifade etti.

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen komşu iftar sofrası bu kez Kadifekale ve Selahiye mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. İlkadım'da ramazan günlerinin dolu dolu geçtiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da ramazan bambaşka geçiyor." dedi. İlkadım Belediyesi ramazan ayında düzenlediği komşu iftarları, Gönül  Sohbetleri ve Kur’an Ziyafeti programları ile İlkadımlı vatandaşlara unutulmaz günler yaşatıyor. Her gün akşam farklı mahalle sakinlerini bir araya getiren komşu iftarları halkın beğenisini kazanıyor. Geçtiğimiz gün Kadifekale ve Selahiye mahallesindeki komşu iftarında halka hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Ramazan ayının maneviyatına uygun düzenlediğimiz programlar herkesimin takdirini kazanıyor" dedi.

 

RAMAZAN AYININ TÜM GÜZELLİKLERİ İLKADIM’DA

Kadifekale ve Selahiye mahallesindeki vatandaşlarla iftar programında buluşan Başkan Tok mahalle sakinlerinin tek-tek istek ve önerilerini dinledi. İlkadım Belediyesi olarak ramazan ayının güzelliklerini yaşatmak için özel programlar yapıldığını belirten Başkan Tok, " İlkadım'da ramazan heyecanını yaşamak ayrı bir güzeldir. İlkadım Belediyesi olarak bu yıl ilkini yaptığımız komşu iftarlarımız ramazan ayının önemini halkımıza gösteriyor. Birlik ve beraberlik duygusu içinde dededen toruna hep birlikte aynı noktada buluşuyor sohbetler ediyoruz. Ayrıca Ramazan ayının güzelliklerini yaşatmak için birbirinden özel hocaların katıldığı sohbet programları yapıyoruz. Kur-an ziyafetleri, Gönül Sohbetleri, Kaside ve İlahi programlarımızla vatandaşlarımıza bu kutsal ayın hazzını  yaşatıyoruz.” diye konuştu.

 

KUR’AN ZİYAFETİ

İftar programının ardından Çatalarmut Yeni Camii cemaati ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti.Teravih namazı öncesi İstanbul Piyale Paşa Camii İmam Hatibi İshak Danış eşsiz kıraati ile müthiş bir Kur’an Ziyafeti verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.