İLKADIM'DAN "HAYDİ SPORA"

İLKADIM'DAN "HAYDİ SPORA"
Gazi Paşa İlkokulu ve İlkadım Belediyesi tarafından yapılan "Haydi Spora" projesi kapsamında spor yapan minikleri ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok..

"Spora ve sporcuya her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz." dedi.

Gazi Paşa İlkokulu ve İlkadım Belediyesi ile öğrencileri spora yönlendirmek adına yapılan "Haydi Spora" adlı proje minikler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Minik öğrencilerin spora teşviki için geliştirilen proje hem minikleri hem de velileri son derece memnun ediyor. İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Kompleksi'nde Badminton oynayan minik sporcuları ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu tür projeler tüm şehrimizde yaygınlaştırılmalıdır." dedi.


RENKLİ DAKİKALAR
Miniklerin spor etkinliğini izleyen Başkan Tok daha sonra öğrencilerle tek tek tanışarak vakit geçirdi. Renkli dakikaların yaşandığı ziyarette Başkan Tok daha sonra minik arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


"HER ZAMAN DESTEKÇİYİZ"
Genç yaşta spora yönelen kişilerin gelecek yıllarda her zaman üst makamlara geldiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,
"Gazi Paşa İlköğretim Okulu gayretleri neticesinde "Haydi Spora" kampanyası adı altında hem Gazi Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerimiz ile hem İlkadım Belediyesi ortaklaşa yürütmüş olduğu ve tesislerimizin çocuklarımıza kullanıma sunmuş olduğumuz bir projeyi hayata geçirdik. Gerçekten desteklediğimiz güzel bir proje, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı küçük yaşta spora yönlendirmek suretiyle sportif faaliyet gerçekleştirme imkanı yakalamış oldular. Spor yapan çocuklarımızın gelecek hayatında önemli makamlarda yer aldıklarını görüyoruz. Sporla uğraşan gençler her zaman başarıyı yakalıyor. Bende geçmişimden sporcu bir kişiliğe sahibim. Bu salonda bu güzel görüntüyü görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Bu projenin tüm okullarımıza yayılmasını özellikle istiyorum. Bizler her daim spora ve sporcuya destek veren bir belediyecilik anlayış ile çalışıyoruz. Yediden yetmişe herkesin spora yönelmesi için bünyemizde bulunan spor salonlarımızın kapısını spor yapmak isteyenlere ardına kadar açtık." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.