İLKADIM'DAN 3 ARAZÖZ YOLA ÇIKTI

İLKADIM'DAN 3 ARAZÖZ YOLA ÇIKTI
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da farklı noktalarda çıkan ve rüzgârınn etkisiyle yayılan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına Temizlik İşlerine ait 3 Arazöz’ü görevlendirerek destek verdi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangının söndürme çalışmalarına katkı sağlamak için İlkadım Belediyesi Temizlik İşlerine ait 3 Arazöz yola çıktı.Derebahçe Temizlik Şantiyesinde yola çıkan araçları İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık uğurladı.

yangina-destek07.jpg

Yangının söndürülmesi için ellerindeki imkanlarla seferber olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Manavgat bölgesinde başlayan yangınların kontrol altına alınması, kontrol altına alınan bölgelerde soğutma işlemlerinin yapılabilmesi için 6 personelimizle  3 arazöz’ü yola çıkardık. Antalya ilimize bağlı Manavgat ilçesiyle başlayan daha sonra Akseki ile devam eden ve ülkemizin güney bölgesinde yerleşim yerlerini tehdit eden yangın hepimizi derinden üzdü. Yangının bir an önce kontrol altına alınması için devletimiz imkanlarını seferber ederken, İlkadım Belediyesi olarak bizler de gönderdiğimiz araçlarımızla destek sağlıyoruz. Orman yangınlarıyla geleceğimiz, ciğerlerimiz yanıyor. Yangın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız var, Allah’tan rahmet diliyorum. Yangın nedeniyle çok sayıdan yaban hayvanı da maalesef yanarak hayatını kaybetti. Daha fazla acı yaşamamız için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

yangina-destek03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.