İLKADIM'DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İLKADIM'DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Koronavirüsle mücadele kapsamında riskli iller sıralamasında ilk üçe giren Samsun’da İlkadım Belediyesi caddeleri ve sokaklarda köşe bucak dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 54 ilde büyük bir ilçe olan İlkadım’da koronavirüsle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Sağlık işleri ekipleri işlek sokak, cadde ve meydanlarda dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını artırdı.

dezenfekte-01.jpg

Ekiplerin, 24 saat vardiyalı olarak ilçedeki sterilizasyon çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler, her gün farklı bir mahalle ve sokakta vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar düzenli olarak çalışmalarına devam edecek.  

bsk-010.JPG

“Birlikte salgının üstesinde geleceğiz”
Salgının başından bu yana belediye olarak üzerimize düşün çalışmaları yapmak için büyük çaba sarf etiklerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Mesai saati gözetmeksizin ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Caddeler, sokaklar, apartmanlar, parklar, bahçeler kentin her noktasını dezenfekte ediyoruz. İlçemizdeki bu çalışmalar, virüs salgını sonlanana kadar devam edecektir. Sokağa çıkma yasağının bitmesiyle, yine vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça sokağa çıkmasın, çıkmak zorunda ise hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etsin. Birlikte mücadelemiz ile bu salgının üstesinden geleceğiz'' diye konuştu.

dezenfekte-03.jpg

dezenfekte-08.jpg

dezenfekte-04.jpg

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.