İLKADIM'DA PAZAR DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

İLKADIM'DA PAZAR DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
İlkadım İlçesinde pazar esnafı ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, burada alınan tedbirleri yerinde inceledi.

İlkadım Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce üretilen koruyucu maske ve eldivenler Başkan Demirtaş tarafından pazarcı esnafına dağıtıldı. Semt pazarlarının tamamında denetimlere çıkan belediye ekipleri burada sosyal mesafe, hijyen, maske ve eldiven kullanımı gibi kuralların uygulanıp uygulanmadığını denetliyor. Zabıta ekiplerinin denetimlerinin yanı sıra İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personellerince düzenli olarak esnafın ateşini ölçüyor.

ilkadim-3-007.JPG

"PAZAR ESNAFI BU KURALLARA UYUYOR"
Pazar esnafını yerinde denetlediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Korona virüs vakaları sebebiyle ülkemizde sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Pazar yeri esnafı ile bir araya geldik. Başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere vatandaşın sebze ve meyveleri el ile seçmemeleri gibi Pazar yerinde uygulanması gereken kuralları esnafımız ve halkımıza hatırlatıyoruz. Bu süreçte geçimini sağlamak amacı ile pazarcılık mesleğini sürdüren esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Ayrıca arkadaşlarımız burada eldiven ve maske dağıtıyor. Bir taraftan esnaf ile sohbet ettik. Pazar esnafı bu kurallara uyuyor. Korona virüsünden bir an önce kurtulmayı temenni ediyoruz. Yoksa daha büyük sıkıntılar olacaktır. Bütün herkesi kurallara uymaya ve önlemlerini almaya davet ediyorum" diye konuştu. Pazar esnafı ise İlkadım Belediyesi'nin gerçekleştirdiği uygulamalardan memnun olduklarını, dağıtılan eldiven ve maskelerin yararlı olduğunu ifade etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.