İLKADIM'DA KÖŞE BUCAK TEMİZLİK

İLKADIM'DA KÖŞE BUCAK TEMİZLİK
İlkadım Belediyesi tarafından "Temiz Mahalle Temiz İlkadım" adı altında mahallelerde sürdürülen temizlik çalışmasını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok...

"A'dan Z'ye temizlenen bir mahallemizde bu işlemler 12 gün sonra tekrarlanıyor" dedi.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan "Temiz Mahalle Temiz İlkadım" adı altında başlatılan temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışma kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğe bağlı ekipler bu sefer Kışla Mahallesi'ni A'dan Z'ye temizledi. Ekipler bir yandan kuşa bucak süpürürken diğer yandan tankerler yardımı ile ara sokaklar dahil olmak üzere köpüklü sondaj suyu ile yıkanıyor. Kışla mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle sakinlerinin istek ve önerilerinin dinledi.

SON SÜRAT TEMİZLİK”

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmalarına hız verildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlçe genelimizde sürdürülen hummalı temizlik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Her gün bir mahallemizde uygulanan bu temizlik işlemlerinde ekiplerimiz bir yandan köşe bucak süpürme yaparken diğer ekiplerimiz ise köpüklü sular ile mahallemizi yıkıyor, yeşil alanlarda ilaçlama işlemi uyguluyor. Bu işlemler bugün uygulanan mahallemizde 12 gün sonra tekrarı yaşanıyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte İlkadım İlçemizde devam eden temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşayabilmeleri için asri görevimiz olan temizlik çalışmalarımızda hiç bir şekilde taviz vermemeye özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda halkımızdan bu yapılan temizlik çalışmalarına sahip çıkmalarını aksi hareket uygulayan kişi veya kişileri uyarmalarını önemle rica ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum