İLKADIM’DA KORONA MESAİSİ DEVAM EDİYOR

İLKADIM’DA KORONA MESAİSİ DEVAM EDİYOR
İlkadım Belediyesi çalışanları ve vatandaşın sağlığının  olası virüs salgınından korumak amacıyla da bir dizi tedbiri hayata geçirdi. Belediye binasına gelenler için dezenfekte jellerin giriş kapılarına yerleşimi sağlanırken, virüsten korunma yöntemleri hakkında vatandaşı bilgilendirici görseller ile hijyenik önlemler vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Belediye giriş kapılarında Corona virüsüne karşı tedbirlerini sıklaştıran İlkadım Belediyesi hem hizmet almak için gelen vatandaşlara hem de çalışan personelin ortak kullanım alanlarını, halka hizmet veren otobüs ve kamu araçlarını ilaçlayarak dezenfekte ediyor. Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile Hamile olan kadınlara evde çalışma imkânı sunulan İlkadım Belediyesinde, olası gelişmelere karşı kriz ekibi de oluşturuldu.

d68ef.jpg

"Uyarıları dikkate alıp tedbiri elden bırakmıyoruz"
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Gerekli tedbirleri almamız durumunda hiçbir virüsten korkmamıza gerek yok. Şu an şehrimiz için endişe edecek bir durum yok. Vatandaşlardan talebimiz temizlik kurallarına iyi uymaları ve yetkililerden gelen uyarıları dikkat edilerek tedbirli olmalarıdır” dedi. Virüsün yayılmasını engellemek adına bir dizi tedbir aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş; “Biz de belediye olarak gereken tedbirleri alıyoruz. Her platformda korunma yöntemlerini, hijyenle, evdeki bakım ve temizliklerle ilgili yeterli bilgiler vereceğiz.

116d3.jpg

Belediyemizde ve bağlı birimlerimizde gereken hijyen ve dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Virüsün yayılmasının önüne geçebilmek adına tedbir olarak tüm kurslarımızı ve insanlarımızın toplu şekilde bulunacağı kuruluşlarımızı geçici süre ile kapattık. Kütüphanelerimiz, spor komplekslerimiz bir süre hizmet veremeyecek. Özellikle çocuklar ve yaşlılarımız gibi virüs halinde dezavantajlı gruplar için de özel tedbirler aldık. Kurumlarımıza ve ilçemizde bulunan okullara, Pazar yerlerine, alışverişin yoğun olduğu bölgelere ‘korona virüs' ile ilgili gerekli bilgi ve broşürleri dağıtmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.