İLKADIM'DA KANDİL HEYECANI

İLKADIM'DA KANDİL HEYECANI
İlkadım Belediyesi, Mevlit Kandili dolayısıyla binlerce Kandil Simidi, lokma ve lokum dağıttı.

İlkadım Belediyesi, Mevlit Kandili Dolayısıyla Cami Çıkışında Vatandaşlara Kandil Simidi, lokma ve lokum dağıttı. Yatsı Namazı sonrası köy camileri dahil olmak üzere 41 camii'de Kandil Simidi, Lokma ve lokum dağıtımı yapan belediye ekiplerine vatandaşlar teşekkür etti.


Vatandaşların kandillerini kutlayan İlkadım Belediye Başkan Yarımcısı Yahya Çınkıl ve birim müdürleri yatsı namazı sonrası vatandaşlara Lokma, Kandil Simidi ve lokum dağıttı. İlçe genelinde 41 camiide uygulanan programda 8 ekip 150 Bin lokum dağıttı.



Samsunlu vatandaşların bu özel günde yanlarında oldukları birlik ve beraberlik içinde dualar edildiğini belirten İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl,
“Kandiller, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, manevi duyguların doruğa ulaştığı müstesna zaman dilimleridir. Yüce dinimizin kutsal kitabı; Kuran'ın temel dayanağı olan, insan sevgisi ve hoşgörünün tüm dünyaya hakim olması dileğiyle hemşehrilerimizin Mübarek Mevlid Kandilini kutluyoruz. Bu kapsamda İlkadım Belediyesi olarak böylesi özel bir günde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili'nde halkımıza bu manevi duyguları yaşatmak için Lokma, Kandil Simidi ve lokum dağıttık. Allah böyle güzel günleri bizlere her zaman yaşatsın. Tüm İslam Âlemi'nin Mevlit kandili mübarek olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.