İlkadım'da Gençlik İçin Mega Proje...

İlkadım'da Gençlik İçin Mega Proje...
Gençlik için dev bir proje'nin yeni yılda temellerinin atılacağını söyleyen Başkan Tok, " 2015 yılı içersinde 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandıracağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yenidoğan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yenidoğan mahalle muhtarı Ali Bulut'un bulunduğu buluşmada Başkan Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

"YENİDOĞAN'IN SORUNLARINI BİLİYORUZ"

Her fırsatta halkla bir araya gelerek talepleri ilk ağızdan aldıklarını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, halkı önemseyen bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti.
Yenidoğan Mahallesi'nin sorunlarını bildiklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Samsun'un en eski yerleşim merkezlerinden olan İlkadım İlçesi'nin yenilenmeye ve değişime ihtiyacı olduğunu söyledi. Eski ve düzensiz yerleşmelerin beraberinde birçok sorunu getirdiğini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Kentsel değişim ve gelişimin sosyal değişime katkı sağladığını kaydetti. Kötü alışkanlıklar edinen birçok gencin eski ve düzensiz yapılaşmanın bulunduğu bölgelerden çıktığını kaydeden Başkan Tok, Kentsel değişim ve yenilenmenin çehreye sağlayacağı birçok kazanımlar olduğuna dikkat çekti.

"BABA OLARAK ÜZÜLÜYORUM"

Son günlerde ülkemizde madde bağımlısı olan genç nüfus oranının arttığına vurgu yapan Başkan Tok, " Her şeyden önce belediye başkanı olmanın ötesinde bir baba olarak gençlerimizin madde bağımlılığı ile tanışma yaşı 9'lu yaşlara düştü. Bu çok üzücü ve vahim bir durumdur. Bu konuda başta hükümetimiz olmak üzere bizde üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Çocuklarımızın bu illete bulaşmadan önce çeşitli bilinçlendirme çalışmalarımızı yapıyoruz. " dedi.

GENÇLİK İÇİN DEV PROJE

Toplumumuzun sesi ve nefesi olan gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösterdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Çatalarmut mahallesinde bulunan eski fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa ediyoruz. İnşalah 2015 yılı içersinde 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandıracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.