İLKADIM'DA GECE GÜNDÜZ HİZMET

İLKADIM'DA GECE GÜNDÜZ HİZMET
İlkadım Belediyesi, soğuklar nedeniyle don ve buzlanma oluşan cadde ve sokaklarda tuzlama ve solüsyon döküm çalışmaları yapıyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son günlerde etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından sıfırın altına düşen hava sıcaklığından dolayı meydana gelen don ve buzlanmanın vatandaşların hayatını olumsuz etkilememesi için cadde ve sokaklarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Don ve Buzlanma olaylarının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için 24 saat teyakkuzda olan ekipler ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve caddeler çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

ZİNCİRSİZ YOLA ÇIKMAYIN !
Vatandaşların don ve buzlanma olaylarına karşı mağdur olmamaları için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini belirten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Pamuk, "İlkadım Belediyesi olarak yaşanan don ve buzlanmalara anında müdahale ediyoruz. Kurulan özel ekibimiz ilçemizin de cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarının yanı sıra solüsyon döküm uygulaması gerçekleştiriyor. Özellikle gece saatlerinde meydana gelen buzlanmalarda araç sürücülerin zorluk çekmemeleri için ana arterlerde hummalı çalışmalar yapıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak bir kaç gün daha devam edeceği öğrenilen buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşlarımızın özel araçlarını kullanırken zincir takmalarını rica ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.