İLKADIM’DA EĞLENCELİ EĞİTİM’E BÜYÜK İLGİ

İLKADIM’DA EĞLENCELİ EĞİTİM’E BÜYÜK İLGİ
İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde tüm okullarda sürdürülen 'Atık Abi İle Eğlenceli Deney Gösterisi' ilkokul öğrencilerinin belleklerinde yer ediniyor.

Alparslan ilkokulu konferans salonunda öğrenim gören 1.2. ve 3. sınıfta okuyan tüm öğrencilerin gösteriyi ücretsiz olarak izleme imkanı bulduğu etkinlikte, çocuklar geri dönüşüm bilincini eğlenceli deney gösterisi eşliğinde öğreniyor. Çocukların eğlenerek öğrendiği atık abi ile eğlenceli deney gösterisinde öğrenciler, bilimsel deney gösterileriyle birlikte ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması konusunda bilinçlendiriliyor.

Çocukların büyük bir ilgi ve heyecanla izlediği gösterinin çocukların hafızasında önemli bir kaynak oluşturduğunu söyleyen Alparslan İlkokulu Müdürü Celalettin Şahin, “ İlkadım Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katkılarıyla İlkadım Belediyemiz tarafından organize edilen bu geri dönüşüm temalı eğlenceli deney gösterisi verimli ve çok faydalı olmaktadır. Böyle bir programı çocuklarımıza ücretsiz olarak hediye eden İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkürlerimi ifade ediyorum” diye konuştu.

Atık abi ile eğlenceli deney gösterisi etkinliğiyle çocukların sosyal gelişimlerine ve bilgi dağarcıklarına katkı sağladıklarını belirten İlkadım Belediyesi Basın Yayın Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, Geleceğin teminatı olan çocuklarımız çevre temizliği konusunda bilgilendirmek ve atıkların kaynağında ayrıştırılması konusunda geri dönüşüm bilincini kazandırmak için böyle bir program organize ettik. Bu programımızla çocuklarımızı geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek, ülke kaynaklarımızın en verimli şekilde kullanılması konusunda bilinci yükseltmektir." dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.