İlkadım'da Cem Öğretirle İletişim Zirvesi

İlkadım'da Cem Öğretirle İletişim Zirvesi
İlkadım Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda ünlü haber spikeri Cem Öğretir katılımcılara sertifikalı beden dili, diksiyon ve etkili iletişim semineri verdi.

Yoğun ilgiyle karşılaşan Cem Öğretir, 6 saat süren eğitim seminerinde katılımcılara etkili iletişimin temelini oluşturan kendine güvenme konusunda bilgiler verdi. 

CEM ÖĞRETİR'DEN ETKİLİ SUNUM
Eğitim süresince etkili bir performans sergileyen Cem Öğretir, yaptığı espriler ve mizacıyla da büyük beğeni topladı. Etkili konuşma ve diksiyon konusunda çarpıcı örnekler ile sunumunu yapan ünlü spiker Cem Öğretir İnsanlarla iletişimde konuşmanın ve beden dilinin önemine vurgu yaptı.

BEDEN DİLİYLE İNSANI TANIMLARSINIZ
Katılımcılarla  ile etkili bir iletişim kurarak seminerin öğretici ve eğlenceli olmasını sağlayan Cem Öğretir, " Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz. Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün. Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir." dedi. 
İş görüşmelerinde ve iş yaşamında nelere dikkat etmeleri gerektiğini hususlarında açıklamalarda bulunan Öğretir, Etkili iletişim, diksiyon ve beden dili eğitiminin gelecekte iş görüşmelerinde ve iş yaşamında bu eğitimin kendilerine çok şey kazandıracağını söyledi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK
İlkadım Belediyesi olarak sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine ağırlık verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini düzenlemiş olduğumuz konferans, okur yazar buluşmaları, seminer, sempozyum gibi etkinliklerle göstermekteyiz. Cem Öğretir'in katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz iletişim zirvesine ilgi oldukça yoğun. Gençlerimizin ilgisini gördüğümüz müddetçe bu tür programlarımıza devam edeceğiz." diye konuştu. 

Katılımcılar eğitim sonunda Cem Öğretir imzalı üç adet eğitim sertifikası sahibi oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.