İLKADIM'DA CAMİLER CUMA NAMAZINA HAZIR

İLKADIM'DA CAMİLER CUMA NAMAZINA HAZIR
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 19 Mart'tan bu yana toplu ibatede kapalı camilerde yeniden kılınacak cuma namazı öncesi İlkadım Belediyesi camileri ilaçlı su ile dezenfekte ediyor.

Uzun bir aradan sonra toplu olarak kılınacak ilk Cuma namazı öncesi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tedbirleri en üst seviyede uygulamaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerince ilçe genelinde ibadete açılacak camilerin tamamını ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte ediyor. Korona virüs ile mücadelede hiçbir aksaklığa izin vermeden aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Demirtaş; “Cuma namazı öncesi vatandaşlarımızın sağlığı için üzerimize düşen görevi yerine getirerek ibadete açılan camilerde hijyen ortamını sağlıyoruz” dedi.

lkadimda-camiler-cuma-namazina-hazir-2.JPG

"KURALLARA TİTİZLİKLE UYMAYA DEVAM EDELİM"
Cuma namazı için hazırlanan camilerin dezenfekte edildiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “İlkadım Belediyesi olarak korona virüse karşı kesintisiz mücadelemizi sürdürüyoruz. Cuma namazı için ibadete açılacak camilerimizde de vatandaşımızın sağlığını korumak adına tedbirlerimizi almış durumdayız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz camilerimizde dezenfekte çalışmalarını tamamlamış durumdalar. Vatandaşımızın belirlenen kurallar çerçevesinde gönül rahatlığı ile ibadetlerini yerine getirebilmeleri için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz. Cuma namazında yine hep birlikte ibadet ederek dua etmenin gönüllerimizde ki huzurunu yaşayacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Halkımıza tavsiyemiz tedbirlerden asla vazgeçmemeleri ve özellikle sosyal mesafe kuralına riayet etmeleridir. Şimdiden tüm ibadetlerimizin kabul olması temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.