İLKADIM'A KENTSEL DÖNÜŞÜM GELİYOR!

İLKADIM'A KENTSEL DÖNÜŞÜM GELİYOR!
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Projenin bu yıl içerisinde başlayacağını belirten Demir, "Kentsel dönüşümü Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" dedi.

hhhhhhhhhhhhh.png

TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Türkiye'de 'Kentsel Dönüşüm'ü ilk olarak kendisinin gündeme getirdiğini hatırlatan Başkan Mustafa Demir, "Önümüzdeki günlerde İlkadım İlçesi'nde kentsel dönüşümü ele alacağız. Allah'ın izniyle bu yıl içerisinde başlayacağımız proje ile çarpık kentleşmeye son vereceğiz. Mahallelerimizde seri bir şekilde ekipler kurup tespit çalışmalarımızı başlatacağız. Tüm bunlar yapılırken kimsenin gönlünü kırmayacağız. İlkadım’da gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları Türkiye’ye rol model olacak" dedi.

166204.jpg

BAKAN KURUM DA DİLE GETİRMİŞTİ
Mart ayında Samsunlulara seslenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da İlkadım'da kentsel dönüşüm projesi başlayacağını dile getirmişti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İlkadım’daki sosyal konut ihtiyacını biliyoruz. İlkadım ilçemize 8 ay önce geldik. Mahallelerdeki evlerin durumunu ve yaşam şartlarını gördük. Büyükşehir’de Mustafa Demir sizin dertlerinizle dertlensin. İlkadım’ın ve Samsun’un dertleriyle dertlenen Milletvekilleri olsun. Biz, bu kentsel dönüşüm projesini yaparken vatandaşımızın rızası çerçevesinde az katlı mahalle kültürünün yaşatılacağı bir şekilde yerinde dönüşümle yerinizde kalacaksınız. Sizi şu an oturduğunuz yerden de kimse çıkaramayacak." ifadelerini kullanmıştı.

(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.