İLKADIM ZABITASI SIKI DENETİMDE

İLKADIM ZABITASI SIKI DENETİMDE
İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri sıkı bir şekilde denetliyor.

Salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak için büyük mücadele veren İlkadım  Belediyesi, çalışmalarını ilk günkü ciddiyetiyle sürdürüyor. Bu noktada özellikle zabıta müdürlüğü ekipleri, Covid-19'la mücadelede işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı. Hafta içi rutin denetimlerini hafta sonuda sürdüren ekipler çalışma şartları belirlenen işletmelerin kurallara uyup uymadıklarını yerinde denetledi. İlçe genelinde bulunan kafe, restoran ve güzellik salonları ve çeşitli meslek odalarının bağlı olduğu işletmelerde maske ve sosyal mesafe denetimlerine hassasiyet gösteren ekipler, işyeri sahiplerini sosyal mesafeyi korumaları, maskesiz çalışmamaları, eldiven takmaları konularında uyarıyor.

siki-4.jpg

Denetimler devam edecek
Pandemi sürecinin en başından beri mücadeleyi ve tedbiri en üst seviyede tuttuklarını belirten İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlara sağlıklı ortam sağlamak adına belediye ekiplerinin tedbir ve denetimleri büyük titizlikle sürdüreceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum