İLKADIM VEFA TİMİ 7/24 HALKIN HİZMETİNDE

İLKADIM VEFA TİMİ 7/24 HALKIN HİZMETİNDE
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge çerçevesinde 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik alınan önlemlerin yanı sıra  koronavirüs sebebiyetli karantina altında yaşamlarını evde sürdürmek zorunda olan vatandaşların her türlü ihtiyacını İlkadım Belediyesi vefa sosyal destek grubu' karşılıyor. 

Koronavirüsten etkilenen ilkadımlı vatandaşların " ekmek, maaş, gıda, ilaç, hayvan yemi vb. her türlü talebinin karşılanması için canla, başla mücadele eden İlkadım Belediyesi vefa timi; bugüne kadar çok sayıda ihtiyacın karşılanmasına ön ayak oldu. 7/24 esasına göre çalışan vefa timi vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alarak en erken zamanda talebin karşılanması için belediye tarafından görevlendirilen ekiplere yönlendirmelerde bulunuyor. 

ilkadim-1-002.JPG

"Yardımlaşmanın en güzel örneğini ilçemizde sürdürüyoruz”
Korona virüs salgını atlatılana kadar İlkadımVefa Grubu'nun eksiksiz bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Her türlü talebin karşılanması için ekiplerimiz gece-gündüz mücadele ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın gıda alışverişi, ilaç, kumanya ve hatta hayvan yemi gibi talepleri oluyor. Bunları da karşılıyoruz. Yeter ki, 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve koronavirüs sebebiyle karantina sürecinde kalan ilçe halkımızın sokağa çıkmama yasağına ciddiyetle riayet etmelerini istiyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için ekiplerimiz sahada  mücadele ediyor. İnşallah, bu süreci birbirimize destek olarak atlatacağız. Korona virüs salgınında vefa ekibimiz ilçemizde beraberlik; yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyor” dedi.

ilkadim-1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.