İLKADIM SOKAKLARINDA VİRÜS TEMİZLİĞİ

İLKADIM SOKAKLARINDA VİRÜS TEMİZLİĞİ
İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatı ile sokağa çıkma yasağını korona virüs mücadelesinde fırsata çeviren belediye ekipleri sokaklarda virüs temizliği yaptı.

İlkadım Belediyesi tarafından günlerdir aralıksız devam eden temizlik ve dezenfekte çalışmaları sokağa çıkma yasağı ile hız kazandı. İlkadım Belediyesi tarafından 11 su tankeri, 40 süpürgeci ve 13 çöp kamyonu ile temizlik yapıldı.

lkadim-2-003.JPG

Korona virüsü ile mücadele etmek için insanların azlığından ötürü sokağa çıkma yasağının olduğu günü fırsata çeviren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline verdiği talimat sonrası ekipler, vatandaşın yasak sonrası rahatça dolaşabilmesi için adeta sokaklarda virüs avladı.

lkadim-9.JPG

SAĞLIKÇILARDAN SONRA EN BÜYÜK TEHDİT TEMİZLİK ÇALIŞANLARINDA
İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Salim Şenoğlu; “İnsanlarımızın ve araç trafiğinin olmadığından dolayı biz bunu fırsat bildik. Bahçelievler Mahallesi çok yoğun bir mahallemiz. 11 tane su tankerimizle dezenfektanlı ve deterjanlı sularla mahallemizde yıkama yapıyoruz. Ayrıca 40 tane de süpürgeci arkadaşımız sahaya indi. 13 tane çöp kamyonu bölgedeki çöpleri topluyor. İnsanların bu konuda titiz olduklarını biliyoruz. Bununla ilgili her türlü mücadeleyi müdürlüğümüz olarak olan gücümüzle veriyoruz. Personelimizin özverisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte en büyük tehdit altında olan sağlıkçılardan sonra temizlik işçisi arkadaşlarımızın çok büyük emeği var” dedi.

lkadim-1-003.JPG

EVLERE EKMEK SERVİSİ
İlkadım Belediyesi Vefa Timi sokağa çıkma yasağı günlerinde de vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak için görevlerini sürdürdü. Sürekli hareket halinde olan ekipler, sipariş üzerine fırından ekmek alıp vatandaşın adresine kadar götürdü. Ekmek ücreti dışında bir ücret alınmazken, vatandaşlar yapılan bu uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

lkadim-6-001.JPG

“HİÇ DURMADAN MÜCADELMİZ SÜRÜYOR”
Korona virüs ile mücadelede günlerdir ara vermeden görevlerini ibadet gibi görerek çalışan belediye personeline teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Korona virüs ile hiç durmadan mücadelemiz devam ediyor. Mesai arkadaşlarımız insanüstü bir mücadele örneği göstererek hem temizlik çalışmalarında hem de halkımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük bir başarıya imza atıyor. Hafta sonu geçerli olacak sokağa çıkma yasağında da ekiplerimiz yine görevlerinin başında oluyorlar. Halkımızdan gelen talepleri Vefa Timinde görevli arkadaşlarımız yerine getiriyor. Diğer yandan da sokakların boş olması dezenfekte ve temizlik çalışmalarımız için bir fırsat oldu. Bu çalışmalarımızı daha da hızlandırarak mücadelemize devam ediyoruz” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.