İLKADIM ŞANTİYEYE DÖNDÜ

İLKADIM ŞANTİYEYE DÖNDÜ
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında vatandaşın rahatlığı ve ferah yaşamı için gece gündüz çalışıyor.

İlçedeki yol açma, kaldırım, asfalt gibi çalışmalar İlkadım'ı adeta şantiye alanına çevirdi.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlkadım İlçesi sınırlarında yol açma, sıcak asfalt dökümü, kaldırım, satıh kaplama gibi çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. İlkadımlı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için gece gündüz çalışma sürdüren ekipler bölgenin dört bir yanında ki çalışmalarla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi. Elektrik ve su çalışmalarının ardından bozulan yollara düzenlenen program dahilinde müdahale eden ekipler vatandaşlardan teşekkür alıyor.
Gerçekleşen çalışmaların düzenli bir şekilde hazırlanan programlar dahilinde ve yapılan program ile ilçenin dört bir yanına erişim sağladıklarını belirten İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman, "İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak ilçe bazında çalışmalarımızı son hızımızla sürdürüyoruz. Öncelikli olarak su ve elektrik çalışmaları sonucu bozulan yol ve kaldırımlarımızı düzenlenen program dahilinde bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz diğer yandan da bölgemizde yol açma, sıcak asfalt, satıh kaplama ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleşen çalışmalarımız düzenli bir şekilde hazırlanan programlar dahilinde ve yapılan bu programlarımız ile ilçenin dört bir yanına erişiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.