İlkadım MHP, ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi

İlkadım MHP, ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi
MHP Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı, İlkadım muhtarlarıyla gerçekleştirdiği etkinlikle dayanışma ve birlik mesajları verdi.

Beytepe Restaurant'ta düzenlenen toplantı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni'nin de katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

3-640x427.jpg

İlçe Başkanı Yavuz Anuk, muhtarlarla bir araya gelmenin, daha sağlam bir iş birliği kurma ve karşılaşılan sorunlara çözüm odaklı yaklaşma çabalarının bir yansıması olduğunu belirtti. Anuk, "Muhtarlar toplantısında, İlkadım muhtarları ile daha güçlü bir dayanışma oluşturma amacımızı ortaya koyduk. Muhtarlarımız, toplumun nabzını tutan önemli aktörlerdir. Onların görüşleri ve deneyimleri, yerel yönetim olarak bizler için son derece değerlidir. Bu buluşmada, muhtarlarımızla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Sorunları anlamak ve çözümler üretmek adına önemli bir platform oluşturduk" dedi.

5-640x427.jpg

Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni ise, "Bu anlamlı programı düzenleyen İlkadım İlçe Başkanımız Yavuz Anuk ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz. Muhtarlarımızla bir araya gelerek, yerel düzeyde daha etkili iş birlikleri kurmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam etmesi önemlidir" dedi. Çepni, muhtarlarla yapılan toplantının, yerel yönetim ve muhtarlar arasındaki diyalogun güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, birlikte daha güçlü bir geleceğe adım atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

10-640x427.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.