İLKADIM MADALYALARI TOPLADI

İLKADIM MADALYALARI TOPLADI
Türkiye genelinde farklı spor dallarında gerçekleştirilen şampiyonalarda dereceler alarak madalyaları toplayan İlkadım Belediyesi sporcuları Başkan Tok'u makamında ziyaret etti.

Başkan Tok, "İlkadım sporda kendini yine gösterdi" dedi.


BAŞKAN TOK'A ZİYARET
İlkadım Belediyesi sporcuları Boks, Atletizm, Halter ve Taekwodo dallarında Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalarda dereceye girerek madalyaları topladı. Şanlıurfa'da yapılan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında  Yıldızlar Türkiye 2. Hamide Yavuz, Yıldızlar Türkiye 3. Fatma Zehra Kol, Gençler Türkiye İkincisi Furkan Pank ayrıca Trabzon'da yapılan Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda 94 Kg Yıldızlarda Türkiye 3. olan Mertcan Demir, 92 Kg Yıldızlarda Türkiye 3. olan Özay Memiş, 48 Kg Gençlerde Türkiye 3. olan Didem Kökten, Antalya'da yapılan Uluslararası Türkiye açık Teakwondo Turnuvası'nda Türkiye 3. Merve Yazıcı ve İstanbul'da yapılan 16 Yaş altı Türkiye Şampiyonası'nda Gülle atmada  Türkiye 2. olan  Orkun Melih Güngör ve Uzun Atlamada Gülse Beyza Usta İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ettiler. Sporcular Başkan Tok'a destekleri için teşekkür etti.


ONUR VERDİLER
Sporcuların kazandıkları başarılar ve aldıkları madalya, kupalar ile İlkadımlıların göğsünü kabartarak onur ve gurur verdiğinin belirten İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok, “ Türkiye'de farklı illerde farklı şampiyonalarda derece alan sporcularımızı alınlarından öpüyorum. Sporcularımızın yine bizlerin göğsünü kabartarak mutlu ettiler. İlkadım sporda kendini bir kez daha göstererek madalyaları toplamış oluyor. Her zaman destekçileri olduğumuz sporcularımız bizleri hiç bir zaman utandırmadılar. Tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.