İLKADIM ASFALTTA HIZ KESMİYOR

İLKADIM ASFALTTA HIZ KESMİYOR
İlkadım Belediyesi yaz ayının başlarında start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Tok ise başlatılan çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşların isteklerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarının başlarında startı verilen sıcak asfalt ve yol yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Yapılan programlar dahilinde İlkadım ilçesinde köşe bucak çalışmaları sürdüren ekipler mesailerine gecede devam ediyor. Asfalt çalışmalarının bir yeni durağı olan Kıran Mahalle sakinleri de çalışmalardan epeyce memnun. Kıran mahallesinde devam eden sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahallelinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yapılan çalışmaların eksiksiz olması noktasında talimat veren Başkan Tok incelemelerin ardından mahalle sakinlerinin tek tek isteklerini dinleyerek çözüm için çalışma sürecini başlattı. Kıran Mahallesinde başlatılan çalışmalar sonucu toplamda 1600 Ton sıcak asfalt  kullanılacak. Mahalleli ile uzun süre sohbet eden Başkan Tok, "Ayrım yapmadan her mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimizi yerinde görüp konu üzerinde hemen çalışma başlatıyoruz" dedi.

 

“SINIRLI HİZMET YAPMIYORUZ”

Başlatılan asfalt yol yapım kaldırım gibi çalışmaların sadece bir iki mahalle ile sınırlı olmadığını, hizmetlerin İlkadım'da köşe bucak demeden ulaşacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kıran Mahallesinde gerçekleşen asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Modern bir asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu vatandaşlarımız yıllardan beri buralara belediyelerin hizmet noktasında eksik kaldığını belirtti. Bizler ise bu mahallemize yakışır biz çalışma başlattık. Kıran mahallemizde toplamda1600 Ton asfalt dökeceğiz. Yani girmediğimiz nokta kalmayacak.Halkımız bu çalışmayı ilgi ile karşıladı. Bizler insanlarımızın mutluluğunu sevincini görünce hizmetin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini görüyoruz. Çalışmalarımızın sadece Kıran mahallesi ile kısıtlı olmadığını, İlkadım İlçemizi  köşe bucak hizmete kavuşturacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.