İLK TERAVİH TORAMAN TEPE'DE

İLK TERAVİH TORAMAN TEPE'DE
Milletvekili Köktaş ve Başkan Tok ilk Teravih Namazı'nı Toraman Tepe Camii'nde kıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Ayı'nın ilk Teravih namazını İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi Toraman Tepe Camii cemaati ile birlikte kıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ramazan Ayı'nın ilk Teravih namazını İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi Toraman Tepe Camii'nde kıldı. 
Camii çıkışı cemaat ile tek tek selamlaşan ve Ramazan Ayı'nı tebrik eden Milletvekili Köktaş, "Bu akşam İlk teravihi namazını birlikte eda ettik. Her şeyden önce Ramazan-ı şerifin bütün ülkemize, milletimize, İslam alemine, insanlığa hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. 
Milletvekili Köktaş ve Başkan Tok daha sonra İlkadım Belediyesi tarafından camii avlusuna kurulan çadırda Çatalarmut ve Karasamsun Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek sohbet etti. 
Burada kısa bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Rabbim kılmış olduğumuz Ramazan ayın ilk teravih namazını kabul eylesin. Ramazan ayımızın huzurlu, mutlu ve birlik, beraberlik içinde tamamlamayı ve Ramazan Bayramı'na erişmeyi nasip etsin. Ülkemizin birliğini, dirliğini korumak, insanlarımızın güvenliğini sağlamak üzere bu uğurda canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 
Seçimlerde yine sizlerle birlikte olduk, biraraya geldik hasbihal ettik. O zaman sizlere ne söz verdiysek, ne dediysek onları yerine getirmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Son bir - iki kanun değişikliğimiz kaldı. Geri kalan tüm sözlerimizi her zaman olduğu gibi yerine getirdik. İnşallah milletimizin huzuru, refahı, ekonomimizin daha da güçlü kılınması ve çocuklarımızın geleceği için faydalı hayırlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Sizlerin bize vermiş olduğu desteği, güveni boşa çıkartmadan yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 
Bu akşam bizleri misafir ettiniz, ağırladınız bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, Ramazan Ayı'nızı tebrik ediyorum." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.