"İLK ADIMDAN KURTULUŞA" RESİM SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

"İLK ADIMDAN KURTULUŞA" RESİM SERGİSİNE YOĞUN İLGİ
Milli Mücadele'nin 100. yılı kapsamında Fransa'nın başkenti Paris'te açılan “İlk Adımdan Kuruluşa” karma resim sergisi yoğun ilgi görüyor.

sergiii-1.jpg

Milli Mücadele'nin 100. yılı ve gelecek nesillere bağımsızlık ruhunun aktarılması amacıyla Fransa'nın başkenti Paris'te açılan “İlk Adımdan Kuruluşa” karma resim sergisi Fransa'da yaşayan Türk ve yabancı insanlar tarafından ziyaret ediliyor.

sergiii-4.jpg

Fransa'nın başkenti Paris'te açılan karma resim sergisine Paris Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Prof. Dr Murat Demirkan, Epinay Sur Seine Belediye Başkanı Herve Chevraue, Goussainville ve Athis Monts, De France, Flers, Alençon, Romorantin, Creil,Beavuais, I Aigle, Trappes ve Valenton bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, öğretmenler, öğrenciler ve dernek başkanları katıldı.

sergiii-5.jpg

Fransa'dan sonra yarın  Almanya'da (Berlin) açılacak sergi daha sonra; Kuzey Makedonya (Üsküp), Kosova (Priştine), Bulgaristan(Kırcaali), Brüksel (Ghent - Genk), Hollanda (Roterdam), Birleşik Krallık (Londra) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) (Lefkoşa) açılacak. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.