İLGİNÇ İDDİA! 

İLGİNÇ İDDİA! 
Gazetemize ulaşan şikâyet mektuplarında eski İlkadım İlçe Milli Eğitim müdürü ve Uğur Okulları Genel Müdürü ile ilgili, nüfuzunu kullanarak okullara girdiği ve sürekli olarak okulları rahatsız ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Uğur Okulları Genel Müdürü ve eski İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu’nun müdürlükten kaynaklanan eski nüfuzunu kullandığı ve okullara girerek okullarda her istediğini yaptırdığı iddia edilmekte.

qwsqwsqws.png

İHBAR MEKTUPLARI YAĞMAKTA
Eski İlkadım İlçe Milli Eğitim müdürü Davut Numanoğlu’nun görev yaptığı dönemle ilgili İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ihbar mektupları yağdığı, görev yaptığı dönemde bazı ihaleleri ilan etmeden istediğine verdiği, işler yapıldıktan sonra ihalenin açıldığı yönünde şikâyetlerin olduğu da iddia edildi. Numanoğlu ile ilgili şikâyetlerin sadece bunlarla sınırlı olmadığı, yanında çalıştırdığı personellerin yanlışlarını bildiği halde gerekli işlemleri yapmadığı da gelen ihbar mektuplarında belirtilmekte. 

21751362-683963211802069-5814020638093285987-n.jpg

SORULARLA İLGİLİ VERİLEN ADRESLERDEN BİRİ DE O
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı deneme sınavında soruların İlkadım bölgesinde bazı dershane ve özel okullar tarafından daha önce alındığı yönündeki iddialarda da adı geçen okullardan birinin de Uğur Okulları olması şimşekleri Davut Numanoğlu’nun üzerine çekmekte. Uzun yıllar İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yapmış olan Davut Numanoğlu’nun elde ettiği nüfuzu sürekli olarak bu minvalde kullandığı iddiası Milli Eğitim camiasında şok etkisi yarattı.

manset-2-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.