İlçemizi yeni kimliğine kavuşturduk

İlçemizi yeni kimliğine kavuşturduk
Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "5 yıl boyunca durmak bilmeden ve büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk." dedi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla Canikli vatandaşlar için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam etti.

canik-bld-haber-29-03-2024-1.jpg

İlçenin geleceğine yön veren proje ve yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imize ve hemşehrilerimize hizmet ediyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 5 yıl boyunca durmak bilmeden ve büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Vatandaşlarımızın yerinde ve hızlı hizmet almaları için yeni projeleri ve etkin çözümleri hayata geçirdik. Canik Belediyemize borçsuz belediye unvanını kazandırırken, eser ve hizmetlerle ilçemizi ihya etmenin gayreti içerisinde olduk. Canik’imizde gerçek belediyeciliği sürdüreceğimiz, daha çok gönüllere ulaşacağımız, yeni projeler ve yatırımlara imza atacağımız 5 yıla doğru ilerliyoruz. Allah’ın izniyle hemşehrilerimizle birlikte 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz. Kararlı çalışmalarımız ve güçlü birlikteliğimizle Canik’imizi her alanda geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.