İl Teşkilatı Yoktu!

İl Teşkilatı Yoktu!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ordu ve Giresun'da yapılacak Mitingleri için Çarşamba Havaalanı’na indiğinde Samsun İl Teşkilatı alanda yoktu. Bu durum şaşkınlıkla karşılandı.

il-teskliati-neden-yoktu-(3).jpg

 

ŞAŞKINLIK OLUŞTURDU

MHP Samsun İl Başkanı ve İl Teşkilatından kimsenin olmaması şaşkınlıkla karşılandı. Samsun’da miting düşünmediği söyleyen Devlet Bahçeli, Samsun İl Başkanı ve ekibini başarısız bulduğu için mi Samsun’da miting düşünmediği sorusunu akla getirdi.

 

2 ADAY KARŞILADI

Bahçeli’yi karşılama töreninde sadece 1. ve 2. sıra milletvekili adaylarının olması gözden kaçmadı. Teşkilatların ve Adayların tümünün Genel Başkanı karşılaması gerekirken durumun böyle olmaması vatandaşın aklında soru işareti bıraktı. Karşılamada sadece kontenjan adayların olması da ayrı bir tuhaflık oluşturdu.

 

BİLGİ NOKSANLIĞI

Genel Merkezin adayı olarak bilinen 2 adayın başka hiçbir aday arkadaşına bilgi vermeden karşılamaya gitmiş olması da ayrı bir soru işareti. Bu hareketin Samsun tarihinde bir ilk olduğu, İl Başkanı ve teşkilatın Genel Başkanı’nın Samsun’a uğrayacağından haberinin olmaması ve karşılamada bulunmamaları dikkat çekti.

Emin İnan

il-teskliati-neden-yoktu-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum