İKİNCİ DEVREDE YÜKSELİŞE GEÇTİLER

İKİNCİ DEVREDE YÜKSELİŞE GEÇTİLER
Liglere verilen aradan önce Yılport Samsunspor en yakın rakibinin 10 puan önünde liderliğini sürdürürken devre arasında performansı yükselen oyuncular dikkatleri çekti. İşte o oyuncular...

Dünya ve Türkiye'de koronavirüs (Covid-19) nedeniyle liglere ara verilmesinden önce bu sezon yoluna dolu dizgin devam eden ve en yakın rakibine attığı 10 puanlık farkla liderlik koltuğunda bulunan Yılport Samsunspor'da devre arasında performansı yükselen bazı oyuncular dikkatleri çekti.

093483490ifr-30.JPG

GÖKHAN ALSAN
Deneyimli oyuncu Gökhan Alsan ligin ilk 13 haftasında 2 gol atarken Hekimoğlu Trabzon maçından sonra oynadığı 13 maçta 9 gol 3 asist kaydetti.

manset-1-030-001.jpg

CANER ARICI
İlk 13 haftada takımına 1 asist ile katkı veren Kaptan Caner Arıcı, sonraki oynadığı 14 maçta 3 asist yaptı. Kariyerinde hücuma yaptığı katkı ile öne çıkan deneyimli oyuncu, ofansif bek rolünü tekrar oynamaya başladı.

manisa-mac-6.jpeg

FERHAT ÇULCUOĞLU
Bu sezon ligde oynadığı ilk 13 maçta gol ve asist üretemeyen başarılı oyuncu sonraki görev aldığı 14 maçta ise 1 gol 4 asistlik katkı sağladı.

sifirdanatiyorumkeyfimebakiyorum-001.jpg

ATABEY ÇİÇEK
Bireysel çalışmalarını devre arası kampında sürdüren ve performansını artıran Atabey Çiçek ilk 13 haftada kaydettiği 3 gol 2 asiste karşı sonraki oynadığı 14 maçta 6 gol 4 asist ile takımına katkı verdi.

3409fdi34gr-7.jpg

GUİDO KOÇER
Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta görev aldığı ilk 13 haftada 1 gol 2 asist ile takımına katkı yapan deneyimli oyuncu Guido Koçer, sonraki oynadığı 14 maçta attığı 4 golün yanı sıra yaptığı 3 asist ile performansını yükseltti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.