İki kişiyi tabancayla yaralayan şüpheli tutuklandı

İki kişiyi tabancayla yaralayan şüpheli tutuklandı
Samsun'da akaryakıt istasyonundan aldıkları benzinin parasını vermediğini öne sürdüğü iki kişiyi çıkan kavgada tabancayla yaraladığı iddia edilen istasyon sahibi 24 yaşındaki Burak Arslan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay dün İlkadım İlçesi Ataköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre otomobille akaryakıt istasyonuna giden Murat D. (37), Mehmet Ç. (19) Adem G. (21) ve Sercan A. (28) benzin alıp parasını ödemeden kaçtı. Çalışanlar olayı işyeri sahiplerinden Burak Arslan'a söyledi. Arslan, güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte polis merkezine şikayete giderken şüphelileri otomobilleriyle boş bir arazide park halinde gördü. Bunun üzerine otomobilin yanına giden şüpheli, içinde alkol alanlara, "Neden benzin parasını ödemediniz" dedi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burak Arslan, Murat D.'yi vücudundan, Mehmet Ç.'yi de iki elinden yaralayıp olay yerinden kaçtı. Yaralılar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Murat D. ameliyet edildikten sonra Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Şüpheli ise dün yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki ifadesi tamamlararak bugün adliyeye sevk edilen Burak Arslan, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.