İKİ HAFTADA 4 PUAN KAZANDIRDI

İKİ HAFTADA 4 PUAN KAZANDIRDI
Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor ile oynanan kritik maçta galibiyet golünü kaydeden deneyimli oyuncu Veli Çetin, bu hafta Menemenspor karşısında 90+4'te attığı gol ile beraberliği getirdi. Başarılı savunma oyuncusu iki maçta Samsunspor'a 4 puan kazandırdı. 

Görev aldığı maçlarda savunmada elinden gelenin en iyisi yapmaya gayret gösteren ve antrenmanlarda da teknik heyetin memnun kaldığı deneyimli stoper Veli Çetin, Aydeniz Et Balıkesirspor karşısında da kendisine verilen fırsatı güzel değerlendirmişti. Yılport Samsunspor'un 6-1'lik Eskişehirspor galibiyetinde gol perdesini aralayan Çetin, köşe vuruşundan gelen ortaya çok iyi yükselerek bu sezonki ilk golüne imza atmıştı.

veli-1.jpg

Balıkesirspor'a karşı oynanan kritik maçta takımını galibiyete taşıyan ve savunmada da iyi bir performans sergileyen deneyimli oyuncu Veli Çetin, kırmızı-beyazlı taraftarlardan alkış almıştı. Başarılı savunmacı kritik Menemenspor deplasmanında ise 90+4'te kaydettiği gol ile Yılport Samsunspor'a beraberliği getirdi. İki haftada attığı iki kritik gol ile takımına 4 puan kazandıran Çetin, teknil heyetten de övgü topladı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.