İKİ FİNALİN SENARYOSU AYNI

İKİ FİNALİN SENARYOSU AYNI
Geçtiğimiz sezonlarda Samsunspor'da top koşturan Ofoedu Türkiye'deki uzun soluklu kariyeri ve oynadığı takımlara sağladığı katkılara rağmen finallerde direkten dönen oyuncular arasına girdi. Ofi Samsunspor'un ardından Eskişehirspor ile'de Süper Lig'in eş

SÜPER LİG İÇİN GOLÜNÜDE ATTI AMA 
Geçtiğimiz son iki sezon'da Samsunspor forması giyen ve Kırmızı beyazlı ekip ile 2014-2015 sezonunda TFF 1.lig Play-off finallerinde boy gösteren golcü oyuncu Ofoedu Samsunspor forması ile Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Önceki akşam bu kez Eskişehirspor ile bu heyecanı bir kez daha yaşayan Ofi takımına belkide finali getirecek golü kaydetse'de son dakikalarda gelen gole engel olamadı.

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI 
Özellikle bu sezon Eskişehirspor forması altında oynadığı tüm karşılaşmalarda etkili bir performans gösteren golcü oyuncu Ofoedu Final maçında da golle buluşmasına karşılık penaltılarla Göztepe'nin kazandığı Play-off finalinin ardından bir kez daha Süper Lig'in eşiğinden dönen ve finallerde direkten dönen oyuncular listesinde yer aldı. Ofoedu penaltı atışlarının ardından Süper lig'in elden kaçması sonrası göz yaşlarına hakim olamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.