II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Başlıyor

II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Başlıyor
Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından, ikinci kez düzenlenecek Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, Türk sinemasının 100'üncü yıldönümünde ikinci yüzyıla imzasını atacak sinemacıları bir araya getiriyor.

Dünyanın en prestijli kısa film ödüllerinin verildiği platform olma hedefini sürdüren II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, Türk sinemasının 100'üncü yıldönümü olan 14 Kasım 2014 Cuma günü, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen galayla başlıyor. Açılış Töreni'nin hemen ardından Sam French'in, Oscar'a aday gösterilen kısa filmi Buzkashi Boys / Buzkashi Çocukları açılış filmi olarak gösterilecek.

14-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek film gösterimleri İstanbul'un her iki yakasını da kapsayarak, Beyoğlu Atlas, Majestik, Tarık Zafer Tunaya sinema salonlarında, Tophane-i Amire ve Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi gösterim salonunda sinemaseverlerle buluşacak. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.