İhsan Kurnaz: İlkadım’ı kurtarmak için geliyoruz

İhsan Kurnaz: İlkadım’ı kurtarmak için geliyoruz
İlkadım'da Gazi Park'ın bakımının yapılmadığını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "Maalesef şu anda işlevini yitirmiş, atıl bir hale gelmiş durumda" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Gazi Park'ın bakımını yapmayan, atıl vaziyette bırakan İlkadım Belediyesi'ne yüklendi.

İhsan Kurnaz, “Herkes bilir bunu. Hem Samsun’un ve hem de İlkadım ilçemizin en önemli parklarından bir tanesi idi Gazi Park. Maalesef şu anda işlevini yitirmiş, atıl bir hale gelmiş durumda. İnşallah bizim dönemimizde Gazi parkımızı yeniden canlandırarak, İlkadımlı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tabii bizim projelerimiz arasında yer alan Güvenli Parklar projesinin kapsamına alacağız Gazi Park’ı. Güvenlik kameralarıyla vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlayacağız” dedi. İhsan Kurnaz konuyla ilgili sosyal medyada bir de görüntülü paylaşım yaptı. İhsan Kurnaz, "90 gündür İlkadım Belediyesi yönetilemiyor hale geldi derken tam olarak bunları kast ediyorduk. İşte parkın durumu ortada" diye konuştu.

İŞTE GAZİ PARKIN DURUMU
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz şöyle devam etti: “İlkadım Belediyesi yönetilemez hale gelmiş derken, İlkadım Belediyesi'nin bütün tesisleriyle, bütün alt yapısıyla, bütün müessese, müştemilat, personel anlamında yönetilemez olduğunu anlatmaya çalışıyordum. İşte Gazi Park’ın içine düştüğü durum benim ne demek istediğimi tam da kısa ve net olarak anlatmaktadır. Bir belediye, cenaze evine kasaba borcu olduğu için kıymalı pide gönderemez mi? Olur olur da bu kadar da olur mu kardeşim… Biz Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak İlkadım’ı bu utanç girdabından kurtarmak için geliyoruz. Çok az kaldı. İlkadımlı hemşerilerimizin İlkadım’ı bunların elinden alıp, güvenli ellere, AK ellere teslim etmelerine çok az kaldı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.